Marketing. Celkom inak - Čechvala, Radovan
Zamyslenie sa nad otázkami prečo firmy investujú nemalé prostriedky do marketingu. Či investície boli prínosom pre firmu. Meranie úspešnosti marketingových aktivít. Lojalita zákazníkov a jej vplyv na zisk spoločnosti. Budovanie vzťahu so zákazníkom. Porovnanie zákaznícky a produktovo orientovanej firmy. Predpoklady úspešnosti marketingu. Marketing ako prostriedok predaja. Individualizácia marketingu. Riadenie marketingovej kampane.