Identifikácia pracovníkov s organizáciou medzi univerzálne výhody nepatrí len stabilita ľudských zdrojov - Jaššo, Matej
Podstata potreby človeka identifikovať sa s určitým sociálnym spoločenstvom a s organizáciou. Prínos identifikácie pracovníka pre firmu. Identifikácia s hodnotami firmy.