Trend Top 2000 v priemysle
Priemysel na Slovensku - začiatok štruktúrnej adaptácie v rámci procesov ekonomickej integrácie. Strojársky priemysel. Elektrotechnický priemysel. Energetika. Ťažobný priemysel. Hutníctvo. Chemický a farmaceutický priemysel. Stavebníctvo. Drevospracujúci priemysel. Polygrafický priemysel. Spotrebný priemysel. Sklársky priemysel. Potravinársky priemysel.