Ireland's foreign aid in 1998 (Incorporating retrospektive review of 25 years of Irish aid) - O'Neill, Helen
Írska pomoc rozvojovým krajinám tzv. tretieho sveta. Genéza od sedemdesiatych rokov po súčasnosť. Globálna pomoc rozvinutých krajín.