Rozvojová pomoc členských krajín Organizácie pre hospodársku spoluprácu a rozvoj - Rusnák, Urban
Vznik a činnosť OECD. Rozvojová pomoc - minulosť, súčasnosť a ciele. Aktuálne trendy, partnerstvo a koordinácia rozvojovej spolupráce. Vstup Slovenska do OECD a rozvojová pomoc.