Charta aktívnej rozvojovej pomoci a spolupráce Slovenskej republiky
Základné ciele a princípy aktívnej rozvojovej pomoci Slovenskej republiky. Formy a spôsoby aktívnej rozvojovej pomoci Slovenskej republiky.