Rusko na začiatku Putinovej éry: príchod k moci a prvé mesiace vlády - Duleba, Alexander
Bezalternatívny Vladimír Vladimírovič Putin. Vojna v Čečensku a rast preferencií Vladimíra Putina. Putin bez hospodárskeho programu. Očakávania ruskej verejnosti a odpútanie sa od Jelcinovho režimu. Spolupráca s Putinom. Putin a reforma štátnej správy.