Ruské politické strany po parlamentných a prezidentských voľbách - Krno, Svetozár
Predrevolučné politické strany v Rusku. Voľby v postsovietskom Rusku. Rozloženie síl v Štátnej dume. Prehľad politických subjektov. Výsledky volieb do Štátnej dumy.