Virtuální organizace skutečná cesta k decentralizaci a flexibilite? - Kolomazník, Tomáš
Definícia postavenia a perspektívy virtuálnej organizácie v súčasnej teórii a praxi riadenia s dôrazom na jej vnútornú štruktúru. Typy virtuálnej organizácie. Špecifiká virtuálnej organizácie. Monopol na informácie.