Slovenský systém sociálnej podpory vysokoškolských študentov v európskej perspektíve - Thurzová, Mária
Základné parametre charakterizujúce jednotlivé zložky systému podpory vysokoškolských študentov na Slovensku. Systémy podpory vysokoškolských študentov v štátoch Európskej únie. Podpora vysokoškolských študentov na Slovensku.