Krajní přístupy k managementu změn Podnikové krize a promotoři změn - Thom, Norbert
Typy podnikových kríz, členenie podľa oblasti ohrozenia podnikateľských cieľov. Promotory v procese zmien, ich funkcie. Zmeny v personálnom manažmente. Vzťahový rámec diferencovaného a integrovaného manažmentu zmien.