Technické znalosti a multimediálna výučba (podnety pre učiteľov) - Murphyová, Carole
Výskumno-vývojový program výučby - projekt Technické znalosti. Stručná charakteristika projektu, účel projektu. Reorganizácia vzdelávania a multimédiá. Funkcie komunikačných médií vo výučbe. Prednosti multimediálneho prístupu vo výučbe.