Jak zajistit konkurenceschopnost v globální ekonomice - Matějka, Milan
Základné predpoklady konkurencieschopnosti. Produktivita a konkurencieschopnosť. Rozvoj malých a stredných podnikov v podmienkach globálnej ekonomiky.