Target costing (Metoda řízení /cílových/ nákladů) - Freiberg, František
Základné princípy metódy Target costing (TC) a možnosti jej aplikácie. Náklady na vývoj výrobku. Aplikačné kroky TC. Cieľový zisk. Cieľové náklady. Praktický príklad.