Morfologické mapy v manažérskom procese - Červeňan, Štefan
Štandardné metódy analýzy systému riadenia podniku. Morfologická analýza riadiaceho systému. Morfologická matica pre parametre, hierarchická úroveň riadenia a oblasť riadenia.