Reforma Medzinárodného menového fondu - Janoška, Juraj
Z obsahu: Medzinárodný menový fond si ešte v starom tisícročí pripíše prvé reformné ťahy. Fond už zverejňuje aj citlivé informácie. Účasť súkromnej sféry na prevencii i riešení kríz je nevyhnutná. Nový šéf fondu Horst Köhler sa ukazuje ako dobrý stratég. Západ by mal biednym krajinám rýchlo odpustiť všetky dlhy.