Účtovanie lízingu v jednoduchom účtovníctve - Ninčáková, Božena
Komplexný príklad poskytujúci dôležité informácie o zaúčtovaní v jednoduchom účtovníctve: úhrady splátky vopred, pravidelnej mesačnej splátky, časovo rozlíšených splátok, faktúry od prenajímateľa po ukončení zmluvy.