Zbierka príkladov k zákonu o cestovných náhradách - Ninčáková, Božena
Zásady zákona o cestovných náhradách doplnené 11 príkladmi z praxe k vybraným paragrafom. Vyplnené cestovné príkazy na tuzemskú ako aj zahraničnú cestu a vzor interného predpisu týkajúceho sa paušálnych cestovných náhrad.