Neposlušní zamestnanci Považskej cementárne prišli o prácu - Beer, Gabriel
Hospodárenie Považských cementární (PCLA), a.s. Ladce. V auguste r. 1999 získala nemecká firma Berger Holding GmbH Passau zhruba 70 perc. akcií cementárne. O PCLA má záujem aj nadnárodná spoločnosť Lafarge Group so sídlom vo Francúzsku. Priebeh privatizácie PCLA. Prerozdelenie ziskov. Počet zamestnancov. Celá ročná produkcia je vypredaná. Vybrané ukazovatele Považskej cementárne.