Medzinárodný prenájom pracovnej sily - Ninčáková, Božena
Medzinárodný prenájom pracovnej sily všeobecne. Špecifiká prenájmu pracovnej sily medzi SR a ČR. Upozornenia a rady ako sa vyhnúť nepríjemnostiam pri daňovej kontrole.