Asie se představuje - Kovář, Jindřich
Stručná geopolitická charakteristika Ázie. Obyvateľstvo a jeho problémy. Hlavné rysy politickej situácie kontinentu. Hospodárske aspekty. Ázia v medzinárodnej politike. Súčasné problémy ázijskej bezpečnosti.