Asijská krize tři roky poté - Fürst, Rudolf
Úspechy a pády hospodársko-politického modelu ázijského typu. Pomoc a reformy. Ázijský kapitalizmus. Japonské problémy. Čínske prísľuby. Bilancia vládnych rozpočtov HDP vo vybraných krajinách. Čínska menová politika.