Zmeny v zdanení príjmov zo závislej činnosti - Piršelová, Dagmar
Povinné príspevky na poistenie v nezamestnanosti. Povinné poistné na dôchodkové zabezpečenie. Zmeny v zdanení príjmov nadobudli účinnosť 1.8.2000. Príklady z praxe. Za zamestnanca sa považuje aj fyzická osoba vykonávajúca práce na základe dohody o pracovnej činnosti. Poberatelia starobných dôchodkov nemusia platiť poistné na dôchodkové zabezpečenie.