Ázerbájdžán v politice Ruska - Souleimanov, Emil
Analýza ruského postoja voči Azerbajdžanu. Strategická dôležitosť Baku. Otázky tranzitu ropy ako dôležitá rovina ruskej politiky v oblasti Kaspického mora.