Účtovníctvo pre podnikateľov - Kaletová, Viera
Postupy účtovania v podvojnom účtovníctve pre podnikateľov. A) Pre začínajúcich: Účtová trieda - Investičný majetok. Zásady účtovníctva. Vymedzenie investičného majetku. Príslušenstvo investičného majetku. Oceňovanie investičného majetku.