Zamerané na summit - Habánová, Želmíra
Priebeh výročných zasadnutí MMF a Skupiny Svetovej banky, ktoré sa uskutočnili v Prahe. Stručná charakteristika cieľov a činností Svetovej banky. Prehľad oblastí, do ktorých smerujú pôžičky SB. Najzadlženejšie krajiny sveta. Vznik a činnosť MMF. Otázky reformy. Poskytnuté úvery a pôžičky MMF. Význam spolupráce s MMF pre Slovensko. Slovensko vo vzťahu k SB a MMF.