Predaj podniku alebo jeho časti z pohľadu DPH - Sýkorová, Jaroslava
Uplatnenie zákona č. 289/1995 Z.z. v znení neskorších predpisov (zákon o DPH) pri predaji podniku alebo jeho časti, vzniku nároku na odpočet dane u kupujúceho, vyporiadaní DPH z takto nadobudnutého majetku pri zrušení registrácie platiteľa.