Devízový zákon - Najšlová, Oľga
Úplné znenie zákona Národnej rady Slovenskej republiky č. 202/1995 Z.z. (Devízový zákon) a zákon, ktorým sa mení a dopĺňa zákon Slovenskej národnej rady č. 372/1990 Zb. o priestupkoch v znení neskorších predpisov a v znení zákona č. 45/1998 Z.z., zákona č. 200/1998 Z.z. a zákona č. 388/1999 Z.z.