Novela autorského zákona - Muríň, Peter
Príspevok reaguje na právny stav, ktorý nastal 1. augusta 2000, keď nadobudol účinnosť zákon č. 234//2000 Z.z., ktorým sa mení a dopĺňa Colný zákon v znení neskorších predpisov a zákon, ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 283/1997 Z.z. o kolektívnej správe práv podľa autorského zákona a o zmene a doplnení niektorých zákonov.