Dôchodkové zabezpečenie v SR Riziká súčasného systému a navrhované zmeny - Rievajová, Eva
Riziká súčasného systému sociálneho zabezpečenia a faktory vedúce k nevyhnutnosti reformy. Vývoj ukazovateľov v dôchodkovom zabezpečení. Rozdiel medzi priemernou mzdou a priemerným starobným dôchodkom. Podiel starobného dôchodku na priemernej mesačnej mzde. Hlavné dôvody potreby reformy sociálneho poistenia. Riešenie súčasného stavu.