Stanovenie hodnoty podniku znalcom Znalecký posudok a jeho náležitosti - Harumová, Anna, 1955-
Vývoj znalectva na Slovensku. Ohodnocovanie podnikov v procese veľkej privatizácie. Metódy ohodnocovania podnikov. Metódy a postupy ohodnocovania HIM. Právna úprava znaleckej činnosti. Náležitosti znaleckého posudku. Podklady potrebné na vypracovanie znaleckého posudku. Zásady ohodnocovania podniku.