Manažér musí vedieť, čo nakupuje i predáva - Začková, Katarína
Moderný marketing predpokladá zvládnutie všetkých marketingových operácií vrátane marketingu nákupu. Charakteristika marketingu. Zúžené chápanie marketingu ako propagácie a reklamy. Marketing v posledných rokoch rozšíril svoju činnosť. Marketingový manažér by mal vedieť, čo predáva. Nevyhnutnosť komunikácie medzi manažérmi. Nákup vo firme by mal reagovať na výsledky prieskumov marketingového predaja.