VSŽ Košice - Beer, Gabriel
Z obsahu: Ceny ocele ozdraveniu VSŽ nepriali. Košice chcú ťažiť najmä z oživenia priemyslu v troch susedných krajinách. Slovenská huta bude v portfóliu U.S. Steelu najväčšou neamerickou firmou. Štát z privatizácie VSŽ nezískal ani korunu.