Získavať sponzorov i zákazníkov - Lipianska, Ľudmila
Využívanie marketingu v tzv. treťom sektore. Obsahové vymedzenie marketingu neziskových organizácií. Osobitosti marketingu neziskových organizácií. Reklama a public relations v marketingu neziskových organizácií.