Korupcia v krajinách sveta
CPI (Corruption percention index) - index vnímania korupcie ako indikátor miery rozšírenia korupcie na po celom svete. Metodika tvorby indexu. Východiská hodnotenia. Zaraďovanie krajín. Index vnímania korupcie vo svete - poradie štátov.