Rozvíjanie teórie verejnej správy - Benčo, Jozef
Vymedzenie predmetu bádania náuky o verejnej správe. Základné okruhy výskumu. Aspekty komplexného prístupu. Aplikácia vied o človeku. Stimulujúca funkcia verejnej správy ako samostatnej vednej disciplíny.