Prínos geografického informačného systému - Gonščák, Peter
Kvalitný racionálny výkon štátnej správy možno výhľadovo zabezpečiť jedine prostredníctvom efektívneho informačného systému vytvoreného na báze geografických informačných systémov (GIS). Vymedzenie GIS. Modelové overovanie systému. Digitálna forma dát. Aplikácia a prínos projektu. Doterajšie výsledky.