Návrh koncepcie ďalšieho rozvoja vysokého školstva na Slovensku pre 21. storočie
Súčasný stav slovenského vysokého školstva a hlavné smery jeho ďalšieho rozvoja v 21. storočí. Súčasný stav v jednotlivých oblastiach vysokého školstva, stanovenie cieľov a ciest ako ich dosiahnuť. Štatistické prehľady: Základné informácie o vysokom školstve. Študenti a absolventi vysokých škôl. Pedagogickí zamestnanci vysokých škôl. Financovanie vysokého školstva. Internáty a jedálne. Vysoké školstvo v SR vo vzťahu k vybraným európskym krajinám.