Účtovanie dotácií - Šlosárová, Anna
Formy nenávratného poskytovania peňažných prostriedkov podnikateľským účtovným jednotkám. Problematika účtovania dotácií. Alternatívy účtovania dotácií so zohľadnením zmien, ktoré nastali od 1. januára 2000, v nadväznosti na ekonomickú podstatu dotácií a ich zdaňovanie daňou z príjmov právnických osôb. Obsahové vymedzenie pojmu dotácie.