Vyšla novela zákona o audítoroch a Slovenskej komore audítorov - Ivaničová, Helena
Základná filozofia novely zákona SNR č. 73/1992 Zb. o audítoroch a Slovenskej komore audítoroch, schválená NR SR 20.6. 2000. Ťažiskové ciele predmetného zákona.