Novela zákona o správe daní - Schultzová, Anna
Zákonom č. 240/2000 Z.z. sa zmenil a doplnil zákon Slovenskej národnej rady č. 511/1992 Zb. o správe daní a poplatkov a o zmenách v sústave územných finančných orgánov v znení neskorších predpisov.