Manažérske účtovníctvo (aplikácia peňažných tokov v zodpovednostnom riadení) - Král, Bohumil
Predpoklady využitia peňažných tokov v zodpovednostnom riadení. Vnútropodniková banka. Opis jednotlivých chronologicky usporiadaných hospodárskych operácií. Praktické príklady.