Osobitosti účtovania v bankách Účtovanie medzibankových operácií - Petrjánošová, Božena
Účtovanie operácií spojených s bezhotovostným domácim a so zahraničným platobným stykom. Účtovanie povinných minimálnych rezerv bánk uložených v Národnej banke Slovenska. Účtovanie pasívnych a aktívnych operácií bánk vo vzťahu k iným bankám. Účtovanie na ostatných medzibankových účtoch.