Splavnenie dolného Váhu a energetické funkcie VE Kráľová - Dušička, Milan
Riešenie koexistencie využívania spoločných vodných diel pre plavbu a energetiku po zaradení Vážskej vodnej cesty do zoznamu budúcich medzinárodných vodných ciest. Plavebné podmienky VD Selice a VD Kráľová. Analýza prevádzky vodnej elektrárne Kráľová.