Niektoré pohľady na súčasný stav v potrebách pitnej vody - Iványiová, Libuša
Vývoj výhľadových potrieb pitnej vody, ktorý sa odvíja od súčasných nárokov s ktorými je v priamom vzťahu. Súčasná situácia vo výrobe pitnej vody a skutočne realizovaných odberov pre obyvateľstvo a ostatných odberateľov.