Podiel vodárenských nádrží pre zásobovanie Banskobystrického kraja - Elek, Tibor
Výstavba vodných zdrojov v južnej časti Banskobystrického kraja. Vodohospodárske pomery regiónu. Významné vodné zdroje, vodárenské nádrže (Hriňová, Málinec, Klenovec, Turček, Hronček), skupinové vodovody. Bilančná charakteristika v jednotlivých vodovodoch vo vzťahu ku kapacitám zdrojov vody, najmä k vodárenským nádržiam. Vybrané údaje a skutočnosti, súvisiace so zásobovaním obyvateľov kraja pitnou vodou regiónu v rozsahu Banskobystrického kraja.