Stav v kvalite dodávanej pitnej vody v SR v roku 1999 - Zajícová, Helena
Hodnotenie stavu kvality pitnej vody dodávanej verejnými vodovodmi v SR v r. 1999. Hodnotenie ukazovateľov je rozdelené do skupín podľa typu limitnej hodnoty. Posudzované ukazovatele limitované najvyššou medznou hodnotou a medznou hodnotou referenčného rizika. Ukazovatele s indikačnou hodnotou. Ukazovatele s odporúčanou hodnotou.