Aktualizácia ukazovateľov bilancie potrieb a zdrojov pitnej vody - Elek, Tibor
Modifikácia základných vstupných parametrov pre reálnu bilanciu potrieb a zdrojov vody. Medzi najvýznamnejšie patrí demografický vývoj obyvateľov, špecifické potreby vody a disponibilita využiteľných vodných zdrojov. Stručná charakteristika uvedených ukazovateľov.