Efektivní tržní klasifikace: model a aplikace - Mandel, Martin
Ekonomická teória a pravidlá hospodárskej politiky. Ciele hospodárskej politiky - teória a česká prax. Vnútorná a vonkajšia rovnováha, účinnosť monetárnej a fiškálnej politiky v modeli ETK (model efektívnej trhovej klasifikácie). Formálna modifikácia modelu ETK na české podmienky. Riziká ďalšieho hospodárskeho vývoja v ČR z pohľadu modelu ETK.