Zahraniční investice a produktivita firem - Jarolím, Martin
Priame zahraničné investície (PZI) v českej ekonomike v rokoch 1993-1998. Odvetvová štruktúra PZI. Porovnávacia analýza domácich a zahraničných firiem. PZI a rast celkovej produktivity výrobných faktorov. Výsledky regresnej analýzy.